WP 41 1 560x416 - Aksident në Ferizaj: Goditet një motoçiklist nga një taksist (FOTO)

Sot rreth orës 18:00, në udhëkryqin afër Viva Fresh Store në Ferizaj një motoçiklist është goditur nga një taksist.

 

Motoçiklisti është hedhur rreth 20 metra larg dhe ka pësuar lëndime.

WP 38 - Aksident në Ferizaj: Goditet një motoçiklist nga një taksist (FOTO)

WP 39 - Aksident në Ferizaj: Goditet një motoçiklist nga një taksist (FOTO)

Në vendngjarje pas pak kanë mbërritur policia dhe ndihma e shpejtë.

WP 40 - Aksident në Ferizaj: Goditet një motoçiklist nga një taksist (FOTO)