w 32 560x416 - Federata e pingpongut organizon kampionatin e radhës në Ferizaj

Federata e Pingpongut të Kosovës ka bërë të ditur se me 17 dhe 18 tetor në shkollën fillore “Tefik Çanga” në Ferizaj duke filluar nga ora 10.00, do të organizohen kampionatet individuale për Minikadet/e (2007), Kadet/e (2005) dhe Junior (2002)

 

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=148&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Ffederata e pingpongut organizon kampionatin e radhes ne ferizaj%2F&referer=https%3A%2F%2Fgjirafa - Federata e pingpongut organizon kampionatin e radhës në FerizajSipas kësaj Federate me 17 tetor minikadetët dhe kadetët do të mund të sfidohen në këto kategori:  Minikadet (M dhe F) të lindur me 1 Janar 2007 dhe me të rinj dhe kadet (M dhe F) të lindur me 1 Janar 2005 dhe me të rinj.
Ndërsa me 18 tetor Juniorët, lojtarët e lindur me 1 Janar 2002 dhe me të rinj, do të garojnë në këtë juniorët individual meshkuj dhe femra.

Federata ka kërkuar që lojtarët të paraqiten deri të mërkurën më 14 tetor në ora 16:00.

Shorti, do të hidhet të mërkurën më 14 tetor, ora 20 00, përmes platformës zoom, e përfaqësuesit e klubeve mund të marrin pjesë.