Punëtorët e Inspektoratit të Komunës së Ferizajt, po përmbyllin këtë fundvit me një numër rekord aksionesh dhe vënie përfundimisht të kontrollit në gjithë territorin sa…

Kërcënon Tovërlani

20 Dhjetor, 2018 0

Ferizaj duket se nuk i ka punët aq mirë këtë vit në Superligë "Shpresoj që deri të premten të mblidhet kryesia dhe t'i shlyejnë borxhet…