ferizaji1 560x374 - Janë 89 mërgimtarë të ardhur në Ferizaj, Komuna iu kërkon të vetizolohen

Shtabi Emergjent i prirë nga Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu është në punë vazhdimisht për vlerësimin e situatës në territorin tonë sa i përket masave mbrojtëse kundër paraqitjes së virusit COVID-19.

Për këtë, ditë më parë, mobilizoi kryetarët e fshatrave dhe të lagjeve me qëllim ndërveprimin përveç për shpërndarjen sa më masive të mesazhit sensibilizues e njoftimit me udhëzimet e sjelljeve në kushte emergjence ashtu edhe për rastet e dyshuara, veçanërisht të ardhurit së fundmi nga mërgata shqiptare në Ferizaj.

Nga raportimet e Kryetarëve të Fshatrave dhe Lagjeve të Ferizajt, deri më tani, pra nga periudha 1 Mars e deri më tani, kemi 89 qytetarë të ardhur kryesisht nga Gjermania, Zvicra, Franca por edhe Italia.