E forta Pranverë!

17 May, 2018 0

Nuk ndalet, nuk ndalet dhe nuk ndalet! Pranvera Sylejmani, kryetare e Shoqatës së Artisteve Figurativ “Zef Kolombi” në Ferizaj, po ashtu drejtor Artistik në “Mural…

Kultura: Para masave të dhunëshme serbe të viteve 1990-1999, Komuna e Ferizajt ka pasur 7 Biblioteka Publike me 60.565 libra. Biblioteka kryesore ka pasur 30.913…