w 5 560x357 - Pamje kur nxirret nga lokali gruaja me shpinë të djegur

Shpërthimi i një bombole gazi brenda një restoranti në Ferizaj ka lënë 42 persona të lënduar, deri më tani. Viktimat kanë pësuar lëndime të ndryshme trupore dhe të paktën 14 nga ta kanë marrë djegie të shkallës së dytë.

Në mesin e personave që kërkuan ndihmë mjekësore janë edhe dy fëmijë

Nga shpërthimi i fuqishëm pësoi dëme të mëdha materiale restoranti ku ndodhi incidenti si dhe lokalet përreth.

Këtu shihet një grua e cila pësoi djegie në shpinë.

w 5 - Pamje kur nxirret nga lokali gruaja me shpinë të djegur