w 84 560x416 - Zbulohen shifrat e operimeve të lojtareve të ish kampiones së Kosovës. Shumica u shëruan në Shkup!

Të mërkurën u publikuan pagat për secilën lojtare në periudhën 2012-2015, të ish kampiones së Kosovës në hendboll (femrat), Kastrioti nga Ferizaj, ndërsa sot edhe operimet për shtatë hendbolliste sa ka qenë president i klubit Ahmet Hysenaj Petrova.

Ai ka qenë president në periudhën 2007-2016! Lista e operimeve u sigurua nga udhëheqësi i financave të KHF Kastrioti të asaj kohe, Blerim Maksuti, për periudhën 2007-2016 dhe sipas tij, të gjitha shpenzimet janë hequr nga xhepi personal i Ahmet Petrovës.

Ai ka thënë se të gjitha i kanë të faktuar me letra ashtu si e do rendi dhe protokolli i një klubit të organizuar siç ishte në kohën e Petrovës, që kishte arritur suksese të mëdha, tre tituj dhe tre Kupa rresht të Kosovës.

Siç thonë, Shqipe Tahiri e ka pasur në rrezik karrierën sportive, pasi që edhe specialisti slloven kishte thënë atëkohë, kjo vajzë rrezikon që mos të mundet as të ecë, por fatmirësisht ajo jo vetëm që u ngritë në këmbë por edhe është kthyer fuqishëm në fushën e lojës.  Jo vetëm kaq, paralajmërohet të zbardhen dhe shumëçka tjetër!

auto 11603465029 - Zbulohen shifrat e operimeve të lojtareve të ish kampiones së Kosovës. Shumica u shëruan në Shkup!

Lista e operimeve

Ja lista e operimeve që u sigurua nga Blerim Maksuti, shifra e operimit për secilën lojtare!
Lirie Muhaxheri – RE-Medika Shkup 19.90 €
19.01.2008: 895.60 euro
Totali 915.50 €

Shqipe Tahiri  – Acibademsistina Shkup 20.11.2010: 27.73 euro
Acibademsistina Shkup    04.11.2010: 24.47 euro
Acibademsistina Shkup    20.11.2010: 34.58 euro
Acibademsistina Shkup    20.11.2010: 187.60 euro
Re-Medika Shkup    20.12.2010: 2,686.00 euro
Re-Medika Shkup    05.04.2011: 313.46 euro
Spitali i përgjithshëm Shkup    27.05.2011: 2,910.00 euro
TOTALI 6,183.84 €

Veselinka Trenovska – Acibademsistina    24.05.2013: 2,253.00 euro
TOTALI 2,253.00 euro

Edona Jonuzi – Hospital Kavaja 10 27.12.2013: 2,000.00 euro
TOTALI 2,000.00 €

Vahide Gashi – Layo SHPK    25.03.2016: 500.00 euro
TOTALI 500.00 €

Blerina Haxha – Layo SHPK  25.03.2016: 500.00 euro
TOTALI 500.00 euro

Shpresa Fazlija – Acibademsistina    04.03.2013: 200.65 euro
Pzu Primaterapi    12.04.2013: 110.11 euro
Aloka    04.11.2014: 100.00 euro
TOTALI 410.76 €
Totali i Pagesave 12,763.10 euro