zhdukje 780x4391 1 560x416 - Zhduket një person në Ferizaj

Një person është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, rasti ka ndodhur më datë 29.08.2020 në rrugën “Gëzim Sahiti”, në Ferizaj.

Siç thuhet në raport, personi para se të largohej nga shtëpia një mikut të tij i kishte thënë se po shkon në Prishtinë për të kërkuar punë.

“Më datë 25.09.2020, ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se nga data e lartcekur nga shtëpia kishte dal miku i tij i cili para se të largohej kishte deklaruar se po shkon në Prishtinë për të kërkuar punë. Deri me tani nuk dihet vendndodhja e ti”, thuhet në raport.