Organizuar nga Asociacioni Kosovar për Imunologji Asthme dhe Alergji (Global Initiative for Asthma (GINA)) Dega ne Prishtine në bashkëpunim me Qendrën Kryesore te Mjekësisë Familjare…

Policia e Ferizajt ka ndaluar disa persona të armatosur nën dyshimin se kanë qenë të përfshirë në gjueti me armë të cilat i kishin në…