Ferizajasit me një sërë manifestimesh kanë shënuar 19-vjetorin e çlirimit, duke e kthyer kujtesën në këtë ditë që shënoi fillimin e një epoke të re…

Një person nga Kaçaniku është therur mbrëmë me thikë në rrethana të panjohura dhe sipas tij nga persona të panjohur. Sipas Policisë viktima është dërguar…

Nesër shkollat në pushim

11 Qershor, 2018 0

Institucionet arsimore në Kosovë nuk do të punojnë nesër për nder të ditës së çlirimit të vendit. 12 qershori shënohet si festë zyrtare nëpër institucione…