09 a sig policia e kosoves arreston punetore te 58611 560x347 - ​E pazakontë: Në Ferizaj, polici grushton policin (Video)

Në mesnatën e 11 majit të këtij viti, në Ferizaj ndodhi një ngjarje e pazakontë. Një polic i Njësisë Speciale të rajonit të Ferizajt, u grushtua nga një koleg i tij.
Ky i fundit punonte në njësinë e patrullës.

Në ngjarjen që e solli emisioni “Drejtësia në Kosovë”, raportohet se Njësia Speciale kishte ndalur një veturë që kishte kryer kundërvajtje. Meqë nuk kishin me vete mjetet për të shqiptuar tiketën e dënimit, kishte ftuar njësinë patrulluese.

Këtu gjithçka kishte eskaluar. Policët kishin pasur mosmarrëveshje mes vete. Situata kishte eskaluar. Ky rast, është duke u zbardhur nga Inspektorati Policor i Kosovës.

Gjatë shqiptimit të tiketës thuhet se policët kishin pasur mosmarrëveshje mes vete, duke eskaluar në përleshje fizike mes pjestarit të njësisë speciale dhe atij të patrullës.

Rasti tash është duke u zbardhur nga Inspektorati Policor i Kosovës.