Nga gjithsej 46 pika të rendit të ditës që figurojnë për këtë seancë, pritet edhe debati në lidhje me ndryshimin e mandatit të FSK-së. Shqyrtimi…

Policia e Kosovës ka raportuar se pas një pune hetimore në Gjilan gjatë ditës së djeshme është identifikuar dhe arrestuar i dyshuari mashkull shqiptar shtetas…