Kampioni i Kosovës, Ferizaj, është i gatshëm për sfidat e Kupës Ballkanike. Ferizajasit janë para sprovave të mëdha në Ankara të Turqisë dhe synojnë një…

Kuka ndahet me Ferizajn

10 September, 2020 0

Viktor Kuka, është lojtari më i ri i transferuar nga klubi i qytetit të Drenasit, Feronikeli. Njoftimin e ka bërë vet faqja e klubit, duke…