ferizaj zeropese.com .... .... portale gazeta kosove Copy 221 560x416 - Karateistët ferizajas Rona dhe Reald Emerllahu përfaqësojnë Kosovën në Kupën e Botës

Karateistët nga Ferizaj, Rona dhe Real Emerllahu, që janë motër e vëlla, e përfaqësojnë Kosovën në garat e Kupës së Botës që mbahet në Kroaci.

Fituesit e shumë medaljeve, kanë udhëtuar sot drejt Kroacisë, ku do të tregojnë aftësitë e tyre në sportin e karates, raporton Albuk Tv.

Para se të udhëtojnë drejtë Kroacisë, të dytë janë uruar për sukese nga nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollave ku ndjekin mësime në Ferizaj.

rona 1024x10241 1 - Karateistët ferizajas Rona dhe Reald Emerllahu përfaqësojnë Kosovën në Kupën e Botës

Realdi 1024x10241 1 - Karateistët ferizajas Rona dhe Reald Emerllahu përfaqësojnë Kosovën në Kupën e Botës