Ngrin Liqeni i Badovcit

12 Janar, 2019 0

Moti i ftohtë dhe reshjet e pandalshme të borës kanë bërë që Liqeni i Badovcit të ngrijë. Gjatë ditëve të fundit mos ndalja e të…

Mbrëmë në fshatin Doganaj të Kaçanikut ka ndodhur një grabitje e armatosur. Pronari i një bastore sportive ka raportuar në polici se dy persona me…