​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt

Festivali i Muraleve po përmbyllet sot në Ferizaj. KosovaPress sjellë fotografi nga disa punime të artistëve që kanë dhënë një pamje krejtësisht tjetër qytetit të Ferizajt duke e shndërruar në qytetin e muraleve.

Fotografitë janë realizuar nga Goga Bardha.

Ndryshe festivali I muraleve që mbahet në Ferizaj, është një projekt i artit i filluar nga artistë lokal dhe anëtarë të komunitetit të cilët besojnë fuqishëm se krijimi i një dëshmie të ndjeshme dhe të qëndrueshme vizuale në muret e qytetit është një hap i rëndësishëm drejt zhvillimit kulturor të shoqërisë së ndryshme që jeton dhe punon në Kosovë.

Nga 10 deri më 16 maj, #muralFestKosovo #antiCorruption do të transformojë rrugët e Ferizajt, në një muze të kuruar, të hapur, që tregon murale në shkallë të gjerë nga artistë të mirënjohur ndërkombëtar dhe vendas.

mural fest21 - ​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt (Foto)

mural fest 11 - ​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt (Foto)

muralfest71 - ​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt (Foto)

muralfest41 - ​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt (Foto)

muralfest51 - ​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt (Foto)

muralfest61 - ​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt (Foto)

muralfest 31 - ​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt (Foto)

muralfest81 - ​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt (Foto)

mural fest1 - ​Ngjyrat e muraleve të Ferizajt (Foto)

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.