38872087 305489966693216 6140447492493279232 n1 560x416 - ​Rregullohet oborri, çatia dhe disa klasë të shkollës teknike “Pjetër Bogdani”

Drejtori i Arsimit në Ferizaj Afrim Llabjani ka vizituar Shkollën e Mesme Profesionale “Pjetër Bogdani” në Ferizaj, për të parë nga afër punimet që janë kryer në renovimin e kësaj shkolle, gjegjësisht ndërrimin e çatisë, renovimin e disa klasave dhe korridoreve si dhe rregullimin e oborrit të kësaj shkolle.

Drejtori Llabjani, ka vlerësuar punimet maksimalisht duke siguruar se ka mbështetjen e plotë të kryetarit të komunës, Agim Aliu për investime në objektet shkollore me theks të veçantë në ato profesionale për të nxitur edhe profesionistët e rinj të bëhen pjesë e kësaj shkolle.
Ky cikël investimesh në renovimin e objekteve shkollore po ndodh dhe ka përfunduar në disa shkolla, në përmbushje të kushtit bazik për arsim cilësor, kompletimit të infrastrukturës së objekteve shkollore.

38858634 254841232015826 4089322376376877056 n1 - ​Rregullohet oborri, çatia dhe disa klasë të shkollës teknike “Pjetër Bogdani”

39040880 240550759935465 9154096331789172736 n1 - ​Rregullohet oborri, çatia dhe disa klasë të shkollës teknike “Pjetër Bogdani”

38860189 221706681854171 3521073623018242048 n1 - ​Rregullohet oborri, çatia dhe disa klasë të shkollës teknike “Pjetër Bogdani”

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.