w 6 560x360 - 4-vjeçarja nga Ferizaj me talent të jashtëzakonshëm

Ndonëse shumë talente zbulohen në moshë të hershme, të cilat me ndihmën e familjes zhvillohen dhe marrin tjetër kuptim.

Jara Jashari edhe pse është 4 vjeçare ka një talent të jashtëzakonshëm.

Vogëlushja nga qyteti i Ferizajt, ditën e fillon duke kënduar dhe emituar këngëtarë të ndryshëm, që mbi të gjitha fillimisht argëton veten e saj, me një sinqeritet e dashuri shumë të madhe në atë se çfarë bën.

Për të mësuar më shumë rreth talentit të saj, klikoni në linkun e mëposhtëm.

https://video.gjirafa.com/gjesi/4-vjecarja-mes-talentit-per-imitim-dhe-kenges