aksidenti 780x4391 560x416 - 57 aksidente Brenda 24 orëve në Kosovë

Policia e Kosovës ka njoftuar se vetëm Brenda 24 orëve kanë ndodhur 57 aksidente në Kosovë, prej tyre 31 me të lënduar ndërsa 26 pa të lënduar.

Kjo u bë e ditur në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, që tutje tregon se janë shqiptuar 1045 tiketa në trafik si dhe arrestuar 24 persona.

Prej të arrestuarve 14 janë në mbajtje ndërsa dy persona janë dërguar shkuar tashmë në vuajtje të dënimit për shkak të aksidenteve të shkaktuara.