WP 18 560x406 - 677 bimë Kanabis Sativa asgjesohen nga policia në Ferizaj

Nga raporti 24 orësh i Policisë së Kosovës kanë njoftuar se në Ferizaj kanë identifikuar dy lokacione me bimë Kanabis Sativa – shkruan Kosova.info

Njësia për hetimin e drogave pas një pune operative ka arritur të identifikoj dy lokacione me bimë “Kanabis Sativa” dhe në konsultim me prokurorin, në të dy lokacionet kanë asgjësuar 677 bimë Kanabis Sativa, nga 50-230 cm. Rasti është duke u hetuar.