w 23 560x416 - A mund t’i gjeni 8 veturat e fshehura mes celularëve?

Shembull dhe test i përqendrimit të shikimit është fotoja e mëposhtme për të gjetur se sa vetura janë fshehur në të. Fotoja është shumë konfuze pasi ngjyrat janë të tilla, mirëpo nëse i gjeni me gjasë keni shikim prej sy shqiponje.

A mund ti gjeni dot?

w 23 - A mund t’i gjeni 8 veturat e fshehura mes celularëve?

w 24 - A mund t’i gjeni 8 veturat e fshehura mes celularëve?