a mund ti gjeni per dy minuta shtate dallimet ne imazhe foto 560x317 - A mund t’i gjeni për dy minuta, shtatë dallimet në imazhe? (Foto)

Një vizatim i publikuar në internet ku shihen një grup gjykatësish brenda sallës së gjykatës, ka habitur të gjithë.

Nga autori i saj kërkohet që të gjithë ata që kanë shikim të mirë, të gjejnë shtatë dallimet që shfaqen në foton e parë dhe në të dytën, transmeton Telegrafi.

a mund ti gjeni per dy minuta shtate dallimet ne imazhe foto - A mund t’i gjeni për dy minuta, shtatë dallimet në imazhe? (Foto)

Madje ai i sfidon që këtë ta bëjnë për dy minuta për ta dëshmuar se kanë përqendrim dhe shikim si pakkush që e ka.

Se për çfarë bëhet fjalë shikoni fotografitë e publikuara më poshtë që në shikim të parë duken të lehta, por që në fakt kërkojnë koncentrim për t’i gjetur dallimet.

a mund ti gjeni per dy minuta shtate dallimet ne imazhe foto 1 - A mund t’i gjeni për dy minuta, shtatë dallimet në imazhe? (Foto)

Së fundmi është bërë trend që imazhe të ndryshme që po publikohen në rrjetet sociale, të sfidojnë qytetarët anembanë botës, nga të cilët kërkohet t’i zgjedhin enigmat siç është rasti i vizatimit me gjykatësit. /Telegrafi/