agim aliu transparent1 560x370 - Agim Aliu publikon edhe një listë të uzurpatorëve në Ferizaj (Dokument)

Komuna e Ferizajt ka bërë publike pjesën e dytë të pronave komunale të uzurpuara në zonën kadastrale: Ferizaj, Fshati i Vjetër, Neredime dhe Komogllavë, shkruan Gazeta Fokus.

Në njoftimin e publikuar nga Komuna e Ferizajt, thuhet se këtë proces në shërbim të transparencës komunale po e udhëheq Kryetari i Komunës, Agim Aliu të zbatuar nga Drejtoria e Pronës, Gjeodezisë dhe Kadastrit.

“Kryetari Aliu ka është i vendosur të zbatoj plotësisht zotimin e tij për transparencë të plotë sa i përket pasurisë komunale”, thuhet në njoftim.

Ditë më parë është publikuar pjesa e parë e uzurpatorëve të pronave komunale në territorin e Ferizajt.

uzuurpator 11 - Agim Aliu publikon edhe një listë të uzurpatorëve në Ferizaj (Dokument)

uzurpator 21 - Agim Aliu publikon edhe një listë të uzurpatorëve në Ferizaj (Dokument)