Aksident te Konviktet 01 foto KALLXOcom 1 e1525856533239 640x3001 560x300 - Aksident me fatalitet, tre të vdekur në magjistralen Kaçanik – Ferizaj

Rreth orës 01:00, pas mesnatës, në magjistralen Kaçanik – Ferizaj, ka ndodhur një aksident ku ka mbetur i vdekur një person dhe dy të tjerë janë lënduar.

Vetura është aksidentuar me një grumbull dheu.

(Shtuar) 5 ORË MË VONË: Gazeta Express mëson nga burime policore merret vesh se edhe dy personat e tjerë në mëngjes kanë ndërruar jetë.