33164910 10214209603092744 5519064560549494784 n1 560x416 - Aksident në Ferizaj (Foto)

Një person është lënduar në një aksident i cili ka ndodhur para pak minutash në Ferizaj.

Sipas dëshmitarëve në vendin e ngjarjes vetura është aksidentuar me një objekt banimi.

Ende nuk dihen shkaqet që kanë quar deri te ky aksident.

Në vendin e ngjarjes shihet se kanë dalë njësitë e zjarrfikësve dhe ato të Policisë të cilat janë duke u marrë me rastin.

 

33243567 10214209601892714 6995974681157173248 n1 - Aksident në Ferizaj (Foto) 33174605 10214209603412752 2411149663076876288 n1 - Aksident në Ferizaj (Foto) 33164910 10214209603092744 5519064560549494784 n1 - Aksident në Ferizaj (Foto)