157725087 1569820623214997 6673285284451559332 n 1536x7471 1 560x416 - Aksident në magjistralen Prishtinë-Ferizaj

Një aksident komunikacioni ka ndodhur në magjistralen Prishtinë-Ferizaj.

Në fotografitë që ka siguruar Ekonomia Online shihet se një veturë ka dalë jashtë rrugës, ndërsa në vendin e ngjarjes janë Policia dhe ndihma e shpejtë.

157725087 1569820623214997 6673285284451559332 n 1536x7471 2 - Aksident në magjistralen Prishtinë-Ferizaj 157921911 427748955200034 7714274165593419359 n 1536x7471 1 - Aksident në magjistralen Prishtinë-Ferizaj