auto 263702648 627570518367588 6059473198198713364 n16387974631 560x345 - Aliu e ndalon përdorimin e veturave zyrtare jashtë orarit

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, në mëngjesin e së hënës ka mbajtur mbledhjen e parë me drejtorët e ri të ekzekutivit dhe në mesin e disa vendimeve ai ka marrë edhe një vendim për veturat zyrtare.

Sipas vendimit të Aliut, asnjë zyrtar nuk mund të shfrytëzon veturën zyrtare jashtë orarit të punës, veçanërisht gjatë ditëve të vikendit, ndryshe të gjithë do të ndëshkohen sipas masave disiplinore dhe ligjeve në fuqi.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.