auto unnamed 1152483365715248336791 560x416 - Aliu njofton drejtorët për aktivitetet, theks të veçantë infrastruktura

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu paraditen e sotme ka mbajtur mbledhjen e rregullt me drejtorët e komunës.

Aliu njoftoi ata për aktivitetin javor, duke theksuar vizitën e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, me ç ‘rast nga memorandumet e bashkëpunimit që ka nënshkruar kjo e fundit me Ferizajt, ky sektor do të fuqizohet përmes investimeve konkrete, sidomos në sportin lokal siç është financimi i projektit për ndërtimin e Qendrës Sportive në Greme dhe projekte të tjera.

Poashtu, në këtë mbledhje, u njoftua edhe për fazën e përgatitjeve për seancën e radhës të Kuvendit të Komunës, me ç ‘rast drejtorët komunal prezantuan pika e diskutimit që planifikojnë t’i propozojnë për këtë seancë.

Theks i veçantë në këtë takim u vu mbi projekte të ndryshme infrastrukturore për të cilat Kryetari i Komunës, është i vendosur t’i finalizoj me një standard krejt të ri në kualitet dhe punë profesionale si dhe në afatin optimal të kryerjes së punimeve, duke mos toleruar vonesa të paarsyeshme e punime jocilësore për këto projekte.

Gjithashtu, pjesë e diskutimeve në këtë mbledhje të ekzekutivit komunal ishin edhe një numër i projekteve të dorëzuara nëpër agjenci të ndryshme shtetërore e ndërkombëtare, financimi i së cilave do t’i jap një dimension të ri zhvillimit në ato sektor ku janë planifikuar këto projekte.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.