Corlette Wessel e ka fotografuar një antilopë me fat, që shpëtoi prej nofullave të fuqishme të një krokodili.

Kafsha thellë në lumin Mara në Keni, derisa po migronte së bashku me tufën, kur u sulmua prej reptilit të uritur, transmeton Telegrafi.

Derisa krokodili provonte ta shqyente, antilopa arriti ta shmangte dhe të dilte në bregun e lumit.

E tëra ndodhi derisa tufa po kryenin migrimin e përvitshëm, prej Kenisë për në Tanzani. /Telegrafi/

antilopa qe po kalonte lumin shpetoi prej sulmit te krokodilit foto - Antilopa që po kalonte lumin shpëtoi prej sulmit të krokodilit (Foto)

antilopa qe po kalonte lumin shpetoi prej sulmit te krokodilit foto 1 - Antilopa që po kalonte lumin shpëtoi prej sulmit të krokodilit (Foto)

antilopa qe po kalonte lumin shpetoi prej sulmit te krokodilit foto 2 - Antilopa që po kalonte lumin shpëtoi prej sulmit të krokodilit (Foto)

antilopa qe po kalonte lumin shpetoi prej sulmit te krokodilit foto 3 - Antilopa që po kalonte lumin shpëtoi prej sulmit të krokodilit (Foto)

antilopa qe po kalonte lumin shpetoi prej sulmit te krokodilit foto 4 - Antilopa që po kalonte lumin shpëtoi prej sulmit të krokodilit (Foto)

antilopa qe po kalonte lumin shpetoi prej sulmit te krokodilit foto 5 - Antilopa që po kalonte lumin shpëtoi prej sulmit të krokodilit (Foto)

antilopa qe po kalonte lumin shpetoi prej sulmit te krokodilit foto 6 - Antilopa që po kalonte lumin shpëtoi prej sulmit të krokodilit (Foto)