29177209 438243793291761 8784560097590544740 n1 - Artistët për Bekim Lumi edhe në Ferizaj (FOTO)

Aktivitetet për ta ndihmuar regjisorin Bekim Lumi, tashmë përveç Prishtinës po mbahen edhe në qytete të tjera të Kosovës. Një aktivitet i tillë po organizohet gjatë kësaj jave në Ferizaj.

Shoqata e Artistëve Figurativ “Zef Kolombi” në Ferizaj, këto ditë ka organizuar aktivitetin bamirës “Artistët për Artistin”, me qëllim ofrimin e ndihmës ndaj Regjisorit Bekim Lumi, i cili po përballet më sëmundjen e rëndë të kancerit tash e dy vite.

29214542 438243923291748 4866992530333913612 n1 - Artistët për Bekim Lumi edhe në Ferizaj (FOTO)

Të gjithë ata që duan të blejnë piktura, fotografi, libra dhe ëmbëlsira këtë mund ta bëjnë deri në fund të javës në Sheshin e Komunës së Ferizajit. Të ardhurat do të kontribuojnë në shërimin e regjisorit Lumi.
“Pasuroni dhe zbukuroni shtëpitë dhe ambientet tuaja, me çmime të lira dhe me qëllim shumë humanitar”, shkruhet në njoftimin e këtij aktiviteti.

29177662 438243809958426 1405817459981941575 n1 - Artistët për Bekim Lumi edhe në Ferizaj (FOTO)

Aktiviteti do të zgjasë deri ditën e Premte të kësaj jave, nga ora 12:00 deri në orën 18:00.

29176964 438243796625094 4645565844273838340 n1 - Artistët për Bekim Lumi edhe në Ferizaj (FOTO)