157193585 1031283280737866 8955857656515711006 n 560x416 - Artisti nga Ferizaji lanson projektin e rradhes

Reperi i ri nga Ferizaji sapo lansoj projektin e ri “N’Mahall”.

Projekt i cili vie menjeher pas projektit “MEM PA” projekt i cili tregon prejardhjen e reperit dhe menyrat e jeteses gjate zhvillimit te karrieres se tij,

Me posht e keni projektin e këngës “N’Mahall”.