auto unnamed 2153496011115349601251 560x416 - Asgjësohen produkte me afat të skaduar në Ferizaj

Inspektorët komunalë të Komunës së Ferizajt kanë kapur dhe asgjësuar në njërin nga marketet e mëdha që operon në Ferizaj, një sasi të konsiderueshme produktesh ushqimore të prishura, përkatësisht të skaduara.

Këto produkte janë zënë gjatë kontrollit rutinor në proces shitje. Inspektorati komunal gjatë 3 muajve të fundit ka inspektuar shumica e marketeve, lokaleve ku ofrohen produkte të ndryshme që ka rezultuar me mbi 80% e lokaleve, marketeve plotësojnë kushtet, gjegjësisht produktet ofrohen sipas të gjitha kushteve për shitje- konsum.

Komuna e Ferizajt, përkatësisht inspektorati i komunës është i vendosur në përmbushje të qëllimit të kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu që shëndeti i qytetarëve të garantohet në bazë ditore nga cilësia e produkteve që ofrohen në treg.

Komuna inkurajon qytetarët që të denoncojnë rastet kur hasin në produkte të prishura, të skaduara pranë inspektoratit komunal në mënyrë që në treg të ketë sa më pak produkte të pasigurta.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.