sokoli1 560x416 - Bylbyl Sokoli do të qëndroj ...

Drejtori i klubit Nadir Haxhimusa dhe kryetrajneri i klubit tonë Bylbyl Sokoli i mohojn të gjitha këto spekulime të mediave rreth largimit të trenerit Bylbyl Sokoli, marrëveshja do të arrihet së shpejti ne fillim të javës së ardhshme ku do të ketë një takim mes kryesisë dhe trenerit dhe do të kuptohet gjithqka mes palëve.

Me respket drejtori i klubit KF.Ferizaj.