diaspora flet 473x3581 - Çka i pret bashkatdhetarët sivjet në Kosovë?

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve.
Rreth 200 aktivitete organizohen gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë Në Kosovë po bëhen përgatitje para ardhjes së bashkatdhetarëve nga diaspora në pushime verore në vendlindje.

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve. Përgatitjet po bëjnë edhe policia dhe aeroporti i Prishtinës.