unnamed 471 560x374 - Dëmtohen dyert e një shkolle në Ferizaj

Policia njofton se në një shkollë të Ferizajt persona të panjohur kanë hyrë në objekt dhe kanë dëmtuar dyert e shkollës.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Rexhep Bislimi” ku sipas Policisë drejtori i shkollës e ka raportuar rastin në Polici.

Nuk raportohet për ndonjë vjedhje.