diana 560x416 - Diana Dani sjell hitin e radhës se bashku me Liridon Bajgoren

Këngëtarja nga Dibra ( Diana Dani ) vjen me projektin e radhës së bashku me Liridon Bajgoren , Kënga e cila quhet : Ilac ne dashni

Këngëtarja së fundi është angazhuar me dasma e me mbrëmje të shumta si në diaspore po ashtu dhe në Kosovë, Shqiperi e Maqedoni: Më posht mund ta ndegjoni këngen : Diana Dani ft. Liridon Bajgora – Ilac ne dashni