173121975 210901830837316 8180249670948082912 n 71 560x416 - Drita apo Ferizaj? Beteja për finalen e madhe

Drita dhe Ferizaj do ta zhvillojnë ndeshjen e tretë gjysmëfinale, që njëherit do të jetë përcaktuese për të siguruar biletën për finalen e madhe të fazës “Play-Off”.

Ferizaj e kishte fituar ndeshjen e mesjavës së kaluar në Gjilan, kurse Drita në takimin e dytë ishte revanshuar, për ta dërguar serinë e gjysmëfinaleve në ndeshjen e tretë.

Akti i tretë zhvillohet të mërkurën, më 28 prill 2021, nga ora 19:00 në Pallatin e Sporteve “Bashkim Selishta – Petriti” në Gjilan.