auto 32720247 580392282332180 7086280676407771136 n152655370515265537531 560x416 - E forta Pranverë!

Nuk ndalet, nuk ndalet dhe nuk ndalet! Pranvera Sylejmani, kryetare e Shoqatës së Artisteve Figurativ “Zef Kolombi” në Ferizaj, po ashtu drejtor Artistik në “Mural Fest” dhe punon në Institutin Arkeologjik të Kosovës në Prishtinë.

32375905 580394348998640 4713131363547480064 n152655371115265537571 - E forta Pranverë!
Ajo i grah punës profesionale, nuk përton të përgjigjet në asnjë pyetje, as të jep sugjerime e as këshilla profesionale për koleget e saja piktore. Gjatë këtyre ditëve në qytetin e Ferizajt, u organizua Festivali i Muraleve.

32714389 1968026249897185 6584605866052288512 n152655371315265537591 - E forta Pranverë!
“Hapja e ekspozitës të fotografit z. Hazir Reka dhe mbyllja e Festivalit te Muraleve”, shkruan Pranvera. Me një fjalë, kur merren të gjitha angazhimet e saja në tërësi të aktiviteteve të botës së artit, pa dyshim se mund të quhet: E forta Pranverë!

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.