Ferizaj Kosovo Web 560x416 - Edhe 9 raste të reja me COVID-19 në Ferizaj

Edhe 9 raste të reja me COVID-19 në Ferizaj, 6 prej tyre në Talinoc të Jerlive dhe 3 në Rahovicë.

Bashkëqytetarë, ju lutemi, mos dilni pa nevojë, respektoni distancën fizike e mbani higjienën personale, vetëm kështu mund ta luftojmë këtë virus. Shërim të shpejt të infektuarve🙏🏻