93189224 2964635786915570 7670728740736860160 o 560x416 - Edhe një rast i ri i konfirmuar me CoronaVirus në Ferizaj

Këtë sapo e konfirmoi Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik përmes njoftimit për media. Kjo çon numrin në 56 ferizajas të infektuar me virusin COVID-19. Rasti i ri është nga Neredimja e Epërme.

Bashkëqytetarë, ripërsërisim apelin tonë për qëndrim në shtëpi, kështu e mposhtim edhe këtë sfidë.

Urojmë shërim të shpejt për pacientin e ri dhe gjithë pacientët e tjerë të infektuar me virusin COVID-19 në Ferizaj 🙏🏻