37361206 276960476185528 6003206622912970752 n 560x416 - Enis Sadriu talenti Kosovarë, drejtë Zvicrës

Kosova një vend i vogël, por që ka shumë talent të futbollit, si brenda dhe jashtë saj.

Së fundmi është shfaqur një talent i cili jeton dhe vepron në Slivovë të Ferizajt. Bëhet fjalë për Enis Sadriu, raporton Slivova News

Sadriu është vetëm 14 vjeçar dhe është pjesë e klubit të futbollit “KF ARDHMERIA – Ferizaj” Sadriu është përfolur për talentin e tij të futbollit, është botuar në shumë Gazeta dhe Portale, Kosovë dhe Maqedoni.

Enis Sadriu ka pohuar për “Slivova News” se nesër do të niset për në Zvicer.

Sadriu shpreson që një ditë të luaj për fanellën e një klubi të madh. Dhe sigurisht ta përfaqësoj Kombëtaren e Kosovës në arenat ndërkombëtare.

37300491 276961319518777 6442027782347161600 n - Enis Sadriu talenti Kosovarë, drejtë Zvicrës 37291725 276961359518773 6321238029079937024 n - Enis Sadriu talenti Kosovarë, drejtë Zvicrës