enterieret me te mire ne veturat e prodhuara viteve te 80 ta foto 560x416 - Enterierët më të mirë në veturat e prodhuara viteve të 80-ta (Foto)

Mund të thuhet, se për secilin funksion kishte nga një buton

Gjatë viteve të 80-ta, gjërat ishin shumë më ndryshe, transmeton Telegrafi. Çështja e derivateve dhe emetimit të gazrave nuk ishte temë serioze, siguria ishte mjaft e dobët, teksa globalizimi nuk ishte as afër atij që është sot, duke bërë që secili prodhues ta ketë modele sa më unike. Por, një gjë që e kishin të gjithë të përbashkët, ishin butonat. Shume e shumë butona.

Ekrani i ndjeshëm në prekje, që informon dhe urdhëron për gjithçka, atëherë nuk ekzistonte. Klima, audio sistemi dhe lëvizja e karrigeve bëhej me butona.

Makinat e lira dhe më të zakonshme, nuk kishin aq butona, për faktin se nuk ofronin pothuajse asgjë. Andaj, shikoni këta enterierë nga prodhuesit më të mëdhenj të industrisë, në modelet e tyre që i prodhuan viteve të 80-ta. Nuk mungojnë as disa timonë, me forma të papërshtatshme. /Telegrafi/

enterieret me te mire ne veturat e prodhuara viteve te 80 ta foto - Enterierët më të mirë në veturat e prodhuara viteve të 80-ta (Foto)

enterieret me te mire ne veturat e prodhuara viteve te 80 ta foto 1 - Enterierët më të mirë në veturat e prodhuara viteve të 80-ta (Foto)

enterieret me te mire ne veturat e prodhuara viteve te 80 ta foto 2 - Enterierët më të mirë në veturat e prodhuara viteve të 80-ta (Foto)

enterieret me te mire ne veturat e prodhuara viteve te 80 ta foto 3 - Enterierët më të mirë në veturat e prodhuara viteve të 80-ta (Foto)enterieret me te mire ne veturat e prodhuara viteve te 80 ta foto 4 - Enterierët më të mirë në veturat e prodhuara viteve të 80-ta (Foto)

enterieret me te mire ne veturat e prodhuara viteve te 80 ta foto 5 - Enterierët më të mirë në veturat e prodhuara viteve të 80-ta (Foto)

enterieret me te mire ne veturat e prodhuara viteve te 80 ta foto 6 - Enterierët më të mirë në veturat e prodhuara viteve të 80-ta (Foto)

enterieret me te mire ne veturat e prodhuara viteve te 80 ta foto 7 - Enterierët më të mirë në veturat e prodhuara viteve të 80-ta (Foto)

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.