auto Dezinsektim15356326251 560x416 - Faza e katërt e dezinsektimit në Ferizaj

Komuna e Ferizajt njofton qytetarët se nesër në ora 20:00 fillon implementimi i projektit “Dezinsektimi hapësinor”.

Faza e katërt fillon nga Parku i Lirisë dhe vazhdon në rrugën e “Brahim Ademi” deri te Pishina Matoshi ku përfshihen Zona e FSK-së, Zona te Palestra Sportive, rruga “Naim Beka”, “Epopeja e Jezercit”, “Zenel Hajdini”, “Enver Topalli” dhe Tregu i Gjelbër deri në fshatin Nikadin, gjithashtu në rrugët “Ahmet Kaçiku”, “Rexhep Bislimi”, “Vëllezërit Gërvalla”, “Kadri Zeka”, “Driton Islami”, “Reçakut” deri në magjistrale.

Në rast të motit me shi dhe erës së fortë orari shtyhet deri në ditën e ardhshme me mot të mirë dhe vazhdon sipas orarit të paraparë.