ferizaj 560x416 - Ferizaj dhe Shtime do ngelin nesër pa rrymë!

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV  Ferizaj 1 do të ndërprehet degëzimi në TS Hoteli. TS-et që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Hekurudha   (kodi:40040004006) prej orës 09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV Syri   (kodi:40040004003) prej orës 09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV Goga   (kodi:40040004004) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Hekurudha, TS Syri, TS goga, rr. 12 Qershori, rr.Beteja e Koshares, rr.Dëshmorët e Kombit dhe rr.Latif Hasani.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

17.03.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet degëzimi  10 kV i Carralevës. TS që do të  mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV

Zborc

(kodi:41046004063)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Zborc

(kodi:41046004122)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Zborc e reja

(kodi:41046004070)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

NTP- EKOPLAN (Gurthyesi Lulzim Abazi) Caraleve

(kodi:41046004101)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

N.T.P. “KASTRIOTI”  Kastriot Fazlia

(kodi:41046004119)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Zdrukthtari-Mobileri

(kodi:41046004125)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Karaqicë (Krasniqët)

(kodi:41046004032)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Pjetërshtic III (te Dugojtë)

(kodi:41046004089)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Duge

(kodi:41046004118)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Pjetërshtic II (te Musojt)

(kodi:41046004030)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Belinci

(kodi:41046004059)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Belinci – gurëthyesi (M Ismajli)

(kodi:41046004060)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Carralevë – Fehmiu (privat)

(kodi:41046004061)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Zborc

(kodi:41046004123)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Kryqi i Belincit

(kodi:41046004058)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Caralevë-Kastrioti

(kodi:41046004042)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Carralevë – Pompa e ujit

(kodi:41046004065)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Carraleva III – Shkolla e vjetër

(kodi:41046004066)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Carraleva II – Xhamija

(kodi:41046004064)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Carraleva I – Behajt

(kodi:41046004062)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

TS Hajri Xhelili

(kodi:41046004095)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

TS Habib Hyseni

(kodi:41046004114)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Pjetërshticë I (te Gashët)

(kodi:41046004029)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

Pjetërshticë IV (te Azizi)

(kodi:41046004081)

prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV

TS Besimi Comerc-Pjetreshticë

(kodi:41046004094)

prej orës 10:00-15:00

HERBEAUTY

Is It Bad To Give Your Boyfriend An Ultimatum?

LEARN MORE→

Vendet: Zborc, Karaqicë, Pjetërshticë, Duga, Belinci dhe Carraleva.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 nën tension, sipas  pëlqimit elektro-energjetik.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.