auto auto aksident 3 1200x630 650x35814878749861501918277 1 560x416 - Ferizaj: Drejtuesi i makinës humb kontrollin, lëndon veten dhe bashkudhëtarin

Raportohet se për shkaqe të panjohura drejtuesi i veturës në Ferizaj ka humbur kontrollin dhe me këtë rast goditi shtyllën elektrike, ku përpos dëmeve materiale pati edhe lëndime trupore.

Përpos drejtuesit të automjetit, lëndime pësoi edhe bashkudhëtari.

Të lënduarit dërgohen  në emergjencën e Ferizajt për ndihmë mjekësore.