w 69 560x416 - Ferizaj: Nëna raporton zhdukjen e vajzës në polici

Një nënë nga Ferizaj e ka raportuar vajzën e saj si të zhdukur në polici.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=42&loc=https%3A%2F%2Fwww.kosova sot.info%2Flajme%2F518544%2Fnje nene nga ferizaj raporton vajzen e saj si te zhdukur ne polici%2F&referer=https%3A%2F%2Fgjirafa - Ferizaj: Nëna raporton zhdukjen e vajzës në policiAjo ka deklaruar se vajza e saj ka dal nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Policia po e heton rastin.

Njoftimi i plotë i PK-së:

PERSON I ZHDUKUR /Ferizaj 08.01.2021 – NN. Ankuesja femër kosovare ka informuar se vajza e saj viktima femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Njësia përkatëse policore është duke e hetuar rastin.