ferizaj pa makina dhe qytetare rrugeve gjate orarit te ndalim qarkullimit 5e81210d2884b1 560x416 - Ferizaj pa makina dhe qytetarë rrugëve gjatë orarit të ndalim qarkullimit

Komuna e Ferizajt i ka falënderuar qytetarët pasi kanë respektuar orarin e ndalimit të qarkullimit, transmeton Klan Kosova.

“Faleminderit ferizajas, për kulturën, vetëdijen ta mbroni shëndetin tuaj e të bashkëqytetarëve e respektimin e udhëzimeve të kompetentëve”

“E oraret kur lejohet qarkullimi, shfrytëzoni vetëm për daljet e domosdoshme, për furnizim me ushqime, ilaçe e nevoja urgjente, pa rrezikuar as veten as familjen, as të tjerët”, thuhet në njoftimin në Facebook të kësaj komune.

ferizaj pa makina dhe qytetare rrugeve gjate orarit te ndalim qarkullimit 5e81210d2884b - Ferizaj pa makina dhe qytetarë rrugëve gjatë orarit të ndalim qarkullimit

ferizaj pa makina dhe qytetare rrugeve gjate orarit te ndalim qarkullimit 5e81210f678fd - Ferizaj pa makina dhe qytetarë rrugëve gjatë orarit të ndalim qarkullimit

ferizaj pa makina dhe qytetare rrugeve gjate orarit te ndalim qarkullimit 5e81211220b32 - Ferizaj pa makina dhe qytetarë rrugëve gjatë orarit të ndalim qarkullimit

ferizaj pa makina dhe qytetare rrugeve gjate orarit te ndalim qarkullimit 5e8121136f8df - Ferizaj pa makina dhe qytetarë rrugëve gjatë orarit të ndalim qarkullimit