fr1 560x416 - Ferizaj, projekte të reja infrastrukturore (VIDEO)

Në Ferizaj komuna ka një plan të ndërtojë nënkalimin për të bashkuar dy pjesët e qytetit që i ndanë hekurudha.

Kryetari i kësaj komune Agim Aliu ka bërë të ditur se projekti është gati dhe se këto ditë do të hidhet në tenderim, e punët priten të nisin kah fundi i kësaj vere.

Ky projekt ka një kosto prej gjashtë milionë eurosh.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.