ilmi1 560x416 - Ferizaj të bëhet me kyqjen e dytë në autostradën “Arben Xhaferi”

Deputeti Reçica gjate seancës plenare te Paralamentit të Kosovës, ngriti çështjen e kyqjes së dytë të Ferizajt në autosraden “Arben Xhaferi”, duke insistuar qe Ferizaj, si qyteti i tretë për nga numri banorëve dhe i dyti për nga zhvillimi ekonomik, meriton qe të ketë edhe nje kyqje të dytë.

Përposë lehtësirave në kyqje të qytetarëve, sipas tij, do të ishte jashtëzakonisht e mirëseardhur për bisneset ferizajase që tash e sa vite janë duke kërkuar këtë gjë.

I menjëhershëm ishte përgjegjja e ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj, i cili tha se kyqja e re do të ndodhë në këtë vit.

131gg131 - Ferizaj të bëhet me kyqjen e dytë në autostradën “Arben Xhaferi”