Screenshot 1 39 696x3641 1 560x364 - Ferizajasi bën “drifta” në rrugë me motor

Në qytetin e Ferizajt në rrugën “Gjon Serreçi”, një qytetar me motor ka bërë lëvizje akrobatike në rrugë apo të njohur si “drift”.

Ngasja e rrezikshme dhe jashtë rregullave ka mundur të rrezikojë edhe pjesëmarrësit e tjerë në komunikacion që po qarkullonin me veturat e tyre në ato momente.

Klankosova ka publikuar një video të rastit në fjalë.

Sipas tyre kjo nuk është hera e parë që këso ngasjesh bëhen në këtë vend.